Pages

Sunday, September 29, 2019

AUTO SLETEO SA PUTA: Udario u banderu, dvoje mrtvih - Вечерње Новости

AUTO SLETEO SA PUTA: Udario u banderu, dvoje mrtvih - Вечерње Новости

NovostiOnline/R. Š. | 29. septembar 2019. 08:20 > 10:38 | Komentara: 0

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se noćas, petnaestak minuta pre ponoći, dogodila na raskrsnici dveju ulica u mestu Tornjoš, nedaleko od Sente, poginule su dve osobe

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se noćas, petnaestak minuta pre ponoći, dogodila na raskrsnici dveju ulica u mestu Tornjoš, nedaleko od Sente, poginule su dve osobe.

Do nesreće je došlo kada je putničko vozilo , iz zasad neutvrđenih razloga, sletelo s kolovoza i udarilo najpre u saobraćajni znak, a onda u betonski stub bandere.

Kako “Novosti” saznaju, na licu mesta poginuli su vozač Jožef Kovač (52) i Elvira Kolompar ( 33), oboje iz Sente, dok je treći putnik u automobilu Miodrag Jovanović (24) iz Bogaraša kod Sente, zadobio lakše telesne povrede.

Automobilom marke “pasat”, nemačkih registarskih oznaka, upravljao je Jožef Kovač, Elvira Kolompar je u trenutku nesreće sedela na zadnjem sedištu, dok je povređeni Jovanović bio na mestu suvozača.

- Tačan uzrok nesreće još se pouzdano ne zna. Okolnosti zbog kojih je automobil sleteo s kolovoza još se utvrđuju, a ne može se pouzdano reći ni da li je vozač bio pod dejstvom alkohola. Tela poginulih poslata su na obdukciju u Centar za sudsku medicinu u Novi Sad.

Uviđaj na licu mesta obavili su predstavnici Osnovnog javnog tužilaštav u Senti i policija. Krivični postupak neće biti pokrenut, jer je vozač automobila poginuo – saznajemo od izvora bliskih istrazi.

Let's block ads! (Why?)



2019-09-29 06:20:00Z
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hronika/aktuelno.291.html:821310-AUTO-SLETEO-SA-PUTA-Udario-u-banderu-dvoje-mrtvih

Прочитајте даље >>>>


No comments:

Post a Comment