Pages

Saturday, August 31, 2019

VESIĆ OSUDIO NAPAD U CENTRU BEOGRADA: Ne mogu Đilasovi plaćenici da prežale to što je otvoren Trg republi - Kurir

VESIĆ OSUDIO NAPAD U CENTRU BEOGRADA: Ne mogu Đilasovi plaćenici da prežale to što je otvoren Trg republi - Kurir

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić ocenio je da u današnjem incidentu u centru grada ima elemenata krivičnog dela kao i prekršaja, i da "Đilasovi plaćenici ne mogu da prežale zato što je otvoren Trg republike".

"Pogledajte kako su divljaci Bastać i Jovanović fizicki napali gradskog odbornika Nemanju Joksimovića i novinara koji je pokušao da snimi njihovo divljanje. Ne mogu ovi ludaci i Đilasovi plaćenici da prežale zato što je otvoren Trg republike. Ima ovde elemenata krivičnog dela kao i prekršaja, ali u svakoj zemlji bi ova dva nasilnika i ludaka odveli pravo u ludnicu", napisao je na Fejsbuk profilu Vesić.

Na danas otvorenom za pešake i saobraćaj Trgu republike došlo je do incidenta kada su predsednik opštine Stari grad i Marko Bastać i odbornik NS Nikola Jovanović presreli i verbalno napali predstavnike gradske uprave prilikom promotivne vožnje "Vrabac servisa", koji je takođe danas počeo sa radom.

Bastać i njegove pristalice su se najpre okupili na Trgu republike, na najavljenu "poslednju blokadu" Trga, gde su upalili baklje, žviždali i skandirali, a nakon toga se uputili za kolonom vozila "Vrabac servisa", u trenutku kada je prolazio Čika Ljubinom ulicom i verbalno se sukobili sa funkcionerima SNS.

(Kurir.rs/Tanjug)

Let's block ads! (Why?)



2019-08-31 13:04:02Z
https://www.kurir.rs/vesti/politika/3312919/vesic-osudio-napad-u-centru-beograda-ne-mogu-djilasovi-placenici-da-prezale-to-sto-je-otvoren-trg-republike

Прочитајте даље >>>>


No comments:

Post a Comment