Pages

Sunday, September 1, 2019

Đilas: Bojkot nije odluka da se ne izađe na izbore, već poruka otpora | N1 Srbija - N1 Info

Đilas: Bojkot nije odluka da se ne izađe na izbore, već poruka otpora | N1 Srbija - N1 Info

Stranka slobode i pravde bojkotovaće predstojeće parlamentarne i lokalne izbore, saopštio je predsednik SSP Dragan Đilas, posle sednice Glavnog odbora.

"U ovakvim uslovima gde postoji jedan tužilac, sudija i jedna istina, stranka je donela odluku da ne učestvuje u takvim izborima", rekao je Đilas novinarima u Beogradu.

On je kazao da je stranka donela odluku da ispoštuje Sporazum sa narodom i da očekuje do 15. septembra da i ostale članice Saveza za Srbiju donesu istu odluku.

Bojkot nije odluka da se ne izađe na izbore, već poruka otpora

Đilas je prethodno izjavio da odluka o bojkotu izbora nije odluka da se tog dana ne izađe na birališta već jasna poruka otpora.

"Mi ćemo se za našu slobodu izboriti sami. I kada je budemo izborili nećemo nikome dugovati ništa. Ta sloboda će biti naša!" rekao je Đilas na sednici Glavnog odbora SSP na kojoj se odlučuje da li će ta stranka izaći na predstojeće parlamentarne i lokalne izbore.

On je kazao i da ne treba pričati samo o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću nego o tome kako da ljudi u Srbiji žive bolje.

"Hajde da pričamo kako da ljudima omogućimo da žive bolje. Da medicinska setra ima 500 evra platu, nastavnik 600 evra. Stotine miliona evra se godišnje pokrade. Ima novca", dodao je Đilas.

Let's block ads! (Why?)



2019-09-01 10:42:00Z
http://rs.n1info.com/Vesti/a522176/Djilas-Bojkot-nije-odluka-da-se-ne-izadje-na-izbore-vec-poruka-otpora.html

Прочитајте даље >>>>


No comments:

Post a Comment