Pages

Saturday, November 30, 2019

Vulin: Karikaturom i fotografijom sa snajperom poziva se na ubistvo Vučića - N1 Info

Vulin: Karikaturom i fotografijom sa snajperom poziva se na ubistvo Vučića - N1 Info

Izvor: Tanjug

Na karikaturu u listu "Danas" je reagovao i ministar odbrane Aleksandar Vulin. On ju je protumačio kao poziv na ubistvo predsednika Srbije i za to optužio Savez za Srbiju.

"Naslovna stranica u kojoj se poziva na ubistvo predsednika Vučića ima za cilj da svaku pretnju obesmisli, učini je nevažnom, ali da na kraju dovede do ubistva", kazao je Vulin.

Rekao je i da "nema drugog načina da se objasni zašto biste predsednika Vučiča stavili ispred snajpera".

"...zašto biste mu ponovno pretili smrću. Reakcija javnosti na naslovnu stranu NIN-a je bila žestoka, na naslovnu stranu 'Danasa' će biti nešto blaža, već nekog sledećeg puta, a ponoviće se, biće još blaža, sve dok ne postane potpuno normalno da pretite smrću predsedniku Republike, da njemu i njegovoj porodici stavljate do znanja da vam je jedina politika da ubijete Aleksandar Vučića", rekao je Vulin.

Tako se, kaže, zove neki "psihopata" i  "priziva neki ludak" koji će na kraju pokušati da uradi to što, naglasio je, NIN i Danas pozivaju i to "što predstavnici Saveza za Srbiju sanjaju".

Let's block ads! (Why?)



2019-11-30 13:46:00Z
https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMicWh0dHA6Ly9ycy5uMWluZm8uY29tL1Zlc3RpL2E1NDgzNTgvVnVsaW4tS2FyaWthdHVyb20taS1mb3RvZ3JhZmlqb20tc2Etc25hanBlcm9tLXBveml2YS1zZS1uYS11YmlzdHZvLVZ1Y2ljYS5odG1s0gEA?oc=5

Прочитајте даље >>>>


No comments:

Post a Comment