Pages

Tuesday, December 31, 2019

Bolnica u kojoj se nalazi Monika pod opsadom, lekari izašli u javnost sa novim podacima! - Alo!

Bolnica u kojoj se nalazi Monika pod opsadom, lekari izašli u javnost sa novim podacima! - Alo!

AUTOR: DATUM I VREME: 31.12.2019. 13:23

Intenzivna potraga za Ninoslavom Jovanovićem (46), Malčanskim berberinom, koji je oteo Moniku Karimanović (12) ušla je u 12 dan.

Monika Karimanović Malčanski berberin
Monika Karimanović Malčanski berberin, Foto: Alo.rs/printscreen

Monika se i dalje nalazi u Kliničkom centru Niš, nakon što je pronađena u nedelju, 29. decembra.

Kako se saznaje u ovoj ustanovi, njeno zdravstveno stanje ide na bolje.

Lagano se oporavlja, komunikativna je, počela je da jede, potpuno stabilna i komunicira sa sestrama i lekarima ali je pod konstantnim nadzorom lekara i psihologa. Ipak, u bolnici se nalazi veliki broj snaga bezbedosti koji se staraju o tome da je devojčica sigurna.

Ovu Novu godinu dočekaće, nažalost, u bolnici.

Monika Karimanović
Monika Karimanović, Foto: Printscreen/Pink 3

Jovanović je, da podsetimo malu Moniku iz Suvog Dola kod Niša oteo u petak, 20. decembra 2019. godine kada je ujutro krenula u školu, i to na prevaru.

Rekao joj je da mu treba škola, ali da ne zna gde je. Zamolio je da uđe u kola sa njim i odvede ga do škole u kojoj, navodno, radi. Devojčica je ušla u automobil, i od tog trenutka pa sve do nedelje, 29. decembra ona je bila u rukama otmičara.

Pronađena je u nedelju, u kasnim poslepodnevnim satima, u selu Pasjača u kući Nišlije Emila Živića, koji je sa sinom svratio da obiđe svoj posed.

Tada je Malčanski berberin iskočio kroz prozor i pobegao. Monika je ostala u kući, gde je pronađena i oslobođena pošto je došla policija.

Let's block ads! (Why?)



2019-12-31 12:23:00Z
https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMigwFodHRwczovL3d3dy5hbG8ucnMvdmVzdGkvaHJvbmlrYS9ib2xuaWNhLXUta29qb2otc2UtbmFsYXppLW1vbmlrYS1wb2Qtb3BzYWRvbS1sZWthcmktaXphc2xpLXUtamF2bm9zdC1zYS1ub3ZpbS1wb2RhY2ltYS8yNzczNDcvdmVzdNIBAA?oc=5

Прочитајте даље >>>>


No comments:

Post a Comment