Pages

Wednesday, January 1, 2020

Građani Srbije dočekali 2020.: Lepa Brena uvela Beograđane u novu, Novosađane zabavljao Bajaga (VIDEO) - Вечерње Новости

Građani Srbije dočekali 2020.: Lepa Brena uvela Beograđane u novu, Novosađane zabavljao Bajaga (VIDEO) - Вечерње Новости

Tanjug | 01. januar 2020. 07:46 > 08:22 | Komentara: 0

Slavlje se u mnogim gradovima nastavlja i reprizom 1. januara

Građani Srbije dočekali su 2020. godinu na trgovima, restoranima i klubovima i u svojim domovima.
U Beogradu, kao i u mnogim gradovima, organizovan je svečani doček na trgovima uz muzički program.

Građane i turiste u Beogradu u novu 2020. uvela je Lepa Brena, dok je Novosađane zabavljao Bajaga.

Na Zlatiboru je pevao Miroslav Ilić, u Nišu Željko Samardžić, u Čačku Atomsko sklonište, a u Kragujevcu Riblja čorba.


Neki gradovi u Srbiji, poput Vranja, Novog Pazara, Šapca i Vršca odlučili su da ne organizuju doček i da novac preusmere u humanitarne svrhe, navodi RTS.

Slavlje se u mnogim gradovima nastavlja i reprizom 1. januara.

Prvi i drugi januar su u Srbiji neradni dani.


NA ZLATIBORU DOČEK UZ MIROSLAVA ILIĆA

Na Zlatiboru je Nova godina dočekana uz nastup Miroslava Ilića, ali i tradicionalno posluženje, kuvanu rakiju i kuvano vino, koji su uz pesmu zagrejali posetioce na prepunom Kraljevom trgu, saopštila je Turistička organizacija Zlatibor.

Zlatiborski doček tradicionalno je prepoznatljiv po dobrom provodu, ali i hladnoći, a TOZ navodi da je ovo bio jedan od naposećenijih dočeka do sada zbog nastupa jedne od naših najvećih zvezda narodne muzike.

Program je počeo, kao i prethodnih godina, predstavom pozorištanceta "Smajli" za najmlađu publiku na Zlatiboru.

Predstava "Naša deca i Deda Mraz", približila je mališanima Nušićevo delo "Naša deca", a vrhunac zabave bio je izlazak na scenu Deda Mraza koji je podelio paketiće okupljenim mališanima.

Glavni događaj večeri počeo je oko 22.30 sati kada je Miroslav Ilić koncert počeo pesmom Božanstvena ženo.



Pred sam ulazak u Novu godinu Miroslav je imao i specijalnu objavu koja se odnosila na prosidbu Hristijana iz Skoplja koji je odlučio da u ovoj novogodišnjoj noći zaprosi svoju devojku Fani i posvetio im pesmu "Još te nešto čini izuzetnom".

Nakon toga usledilo je odbrojavanje, a publika je Novu godinu dočekala uz trubače Igora Mitrića, dok je iznad jezera priređen spektakularan vatromet. Pevač se vratio na scenu i sa još par pesama završio koncert, dok je publika nastavila slavlje u ugostiteljskim objektima.



Opština Čajetina i Turistička organizacija Zlatibor su još jednom odličnom organizacijom dočeka opravdali poverenje turista čiji se broj povećava iz godine u godinu i pokazali zašto je zlatiborski doček jedan od najposećenijih u našoj zemlji, navedeno je u saopštenju.

Program novogodišnjih koncerata završava se večeras kada na Kraljevom trgu, nastupa grupa Van Gog, od 21 čas.


JAGODINA - PRVI MINUTI 2020. UZ GOCU LAZAREVIĆ

Nekoliko stotina meštanagrda na Belici Novu godinu dočekali su na Gradskom trgu uz pesme Gordane Lazarević. Najmlađi su zabavljali na klizalištu.


Let's block ads! (Why?)



2020-01-01 06:46:00Z
https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMilwFodHRwczovL3d3dy5ub3Zvc3RpLnJzL3Zlc3RpL3NjZW5hLjE0Ny5odG1sOjgzOTI2MC1HcmFkamFuaS1TcmJpamUtZG9jZWthbGktMjAyMC1MZXBhLUJyZW5hLXV2ZWxhLUJlb2dyYWRqYW5lLXUtbm92dS1Ob3Zvc2FkamFuZS16YWJhdmxqYW8tQmFqYWdhLVZJREVP0gEA?oc=5

Прочитајте даље >>>>


No comments:

Post a Comment