Pages

Thursday, August 1, 2019

Nove privatne fotografije našeg političara i njegove žene! Hvata je za grudi, akcija prvo napred pa otpozadi, njoj se vidi SVE! (FOTO) - Alo!

Nove privatne fotografije našeg političara i njegove žene! Hvata je za grudi, akcija prvo napred pa otpozadi, njoj se vidi SVE! (FOTO) - Alo!

AUTOR: DATUM I VREME: 01.08.2019. 12:14

Bračni par uživa na letovanju i provodi se za sve pare.

Čedomir Jovanović
Čedomir Jovanović, Foto: Printscreen

* Alo.rs objavio je u ponedeljak privatne fotografije sa letovanja Čedomira Jovanoća

* Čeda i njegova supruga Jelena snimali su se na odmoru

* Svima je za oko zapala Jelena savršena figura

Lider Liberalno-demokratske partije, Čedomir Jovanović, aktivan je na društvenim mrežama, gde sa pratiocima deli detalje iz njegovog privatnog života, a novi snimci na kojima zavodljivo pleše sa suprugom Jelenom izazvali su lavinu komentara na Instagramu.

OSVANULE PRIVATNE FOTOGRAFIJE SA LETOVANJA! Naš političar i njegova supruga POLUGOLI u LJUBAVNOJ EKSTAZI! Dohvatio je otpozadi, ona na VRHUNCU! (FOTO)

Jovanović je prvo na ovoj društvenoj mreži objavio snimak na kojem njegova supruga Jelena i on zavodljivo plešu i maze se, dok pevuše čuveni hit Olivera Dragojevića "Kad mi dođeš ti".

Danas, samo nekoliko dana kasnije, javnost je ponovo imala priliku da zaviri u intimu političara i njegove supruge.

Čeda i Jelena su ovoga puta zavodljivo plesali i pevali "Nije meni nikad dosta, tvojih ruku, tvoga tila..."

Njegovi pratioci primetili su da se Jeleni u kupaćem ocrtavaju bradavice, a političar je u jednom trenutku, kao da na svetu postoje samo njih dvoje i da snimak neće ugledati svetlost dana, Jelenu krenuo da dodiruje po grudima.

- Ja to zovem ljubav - napisao je kratko lider LDP uz objavu, ne skrivajući da je i posle toliko godina braka i dalje zaljubljen u svoju prelepu suprugu.

SAŠA JE SVAKOGA DANA PRATIO MILICU VUČIĆ! Iz dana u dan dolazio ispred njene škole. Po glavi mu se motala samo jedna STRAVIČNA STVAR!

UDARNA VEST! Vojislav Koštunica ide u zatvor?!

Bonus video

Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

Let's block ads! (Why?)



2019-08-01 10:14:00Z
https://www.alo.rs/vesti/politika/nove-privatne-fotografije-naseg-politicara-i-njegove-zene-hvata-je-za-grudi-akcija-prvo-napred-pa-otpozadi-njoj-se-vidi-sve-foto/244132/vest

Прочитајте даље >>>>


No comments:

Post a Comment