Pages

Wednesday, October 30, 2019

Jezive objave na Fejsbuku otmičara malog Petra! Veliča kriminalce, a ono što je rekao za policiju je posebno užasno! - Alo!

Jezive objave na Fejsbuku otmičara malog Petra! Veliča kriminalce, a ono što je rekao za policiju je posebno užasno! - Alo!

AUTOR: DATUM I VREME: 30.10.2019. 12:57 - 30.10.2019. 13:13

Marko Jovišić (54) i njegovi sinovi uhapšeni su organizovanja otmice 13-godišnjeg Petra Mitrovića, a osim njih lisice i ruke stavljene su i tinejdžeru Aleksi Mrđi (18) iz Stare Pazove za koga se ispostavilo da je izuzetno problematičan mladić, o čemu svedoče i brojne objave na njegovom Fejsbuk profilu.

Petar Mitrović
Foto: Privatna arhiva

Aleksa Mrđa (18) iz Stare Pazove uhapšen je, prema rečima njegovog oca, u automobilu u vlasništu organizatora otmice, Marka Jovišića. Da je reč o problematičnom mladiću potvrdio je i njegov otac, koji je juče kazao da je njegov sin sklon i tučama.

I Aleksine objave na profilu na Fejsbuku dokazuju da, uprkos tome što ima tek 18 godina, jasno veliča nasilje, navijačke grupe i kriminalni način života.

HAPŠENJA U TRSTENIKU I NOVOM PAZARU ZBOG KORUPCIJE Muljali sa polaganjem vozačkih ispita i prve pomoći za 200 kandidata! Pisali im blanko da su položili, a nisu se ni pojavili!

TEŠKA NESREĆA NA PUTU! Direktan sudar kamiona i automobila! Ima poginulih

Pored velikog broja fotografija na kojima su ispisi poput: "All cops are bastards" (popularno ACAB) uz Partizanove boje, tu su i stihovi pesama koje je ponosno delio, poput "U tvorza te čeka mesto, bio si dobar dečko, srce postaje grešno u poteri za kešom", ali i "krijem se jer znam da me traži, ker je svuda brate, pa se mnogo pazim".

Osumnjičeni za otmicu: Otac i sinovi
Foto: Fejsbuk

Podsetimo, nestanak malog Petra Mitrovića prijavljen je u subotu uveče nakon što su roditelji primetili da Petrov stariji brat, sa Petrovog telefona, prime neuobičajene poruke. Da je zasigurno reč u otmici bilo je jasno kada je majka pozvala Petra i čula kako otmičarima govori: "Skidajte mi ovo s očiju".

Čeka nas nikad čudnija zima! U januaru najgore, divljaće oluje, a poplave će napraviti haos!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 30.10.2019. 09:15 Meteorološki servis "AccuWeather" objavio je na svojim stranicama dugoročnu prognozu za nadolazeću zimu.

Odmah je alarmirana policija koja se dala u potragu za dečakom. Od presudnog značaja bili su snimci sa kamera video-nadzora, na kojima se vidi Petar na svom biciklu u Zmaj Jovinoj ulici u Staroj Pazovi. Više od 20 sati kasnije, dečak je pronađen u napuštenoj udžerici kod Belegiša i konačno vraćen svojim roditeljima.

Bonus video

Oteta maloletna deca Slavice Burmazović vratila su se u Srbiju!

Let's block ads! (Why?)



2019-10-30 11:57:00Z
https://www.alo.rs/vesti/hronika/jezive-objave-na-fejsbuku-otmicara-malog-petra-velica-kriminalce-a-ono-sto-je-rekao-za-policiju-je-posebno-uzasno/262093/vest

Прочитајте даље >>>>


No comments:

Post a Comment