Pages

Friday, August 30, 2019

Pronađen jeziv trag koji otkriva uzrok stravične nesreće kod Alibunara?! (FOTO) - Alo!

Pronađen jeziv trag koji otkriva uzrok stravične nesreće kod Alibunara?! (FOTO) - Alo!

AUTOR: DATUM I VREME: 30.08.2019. 12:56

U selu Vladimirovac nadomak Alibunara jutros u zoru, oko 4.30 časova, došlo je do teške saobraćajne nesreće kada je "pežo" sleteo s puta i udario u zid obližnje kuće.

Nesreća, Vladimirovac
Nesreća, Vladimirovac, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Prema najnovijim informacijama, na mestu je poginula S. S. (36) iz Beograda, a Perica D. (48) preminuo je na putu za bolnicu.

Ovo su prvi snimci i prve fotografije s mesta strašne nesreće na kojima se vidi da je hauba automobila od siline udarca potpuno smrskana.

PRETE ODSECANJEM GLAVE I PUCANJEM Grupa migranta zlostavljala vozača i putnike na liniji 860! Beograđani u strahu, isplivao užasan snimak iživljavanja! (VIDEO)

POSLEDNJA ARKANOVA SLIKA POLA SATA PRE UBISTVA! Sedeo u separeu sa prijateljima i popunjavao tiket, a onda ga je ovaj susret odveo u smrt

Prizor je veoma uznemirujuć, a u automobilu su prona limenke piva koje upućuju da je vozač možda bio pod uticajem alkohola.

"PUSTITE ME IZ ZATVORA DA NAPRAVIM NOVU PORODICU" Otac monstrum pesnicama ubio bebu u Zemunu, pa poludeo na suđenju! Onda se prostorijom prolomio krik majke (FOTO)

OGLASILA SE SESTRA UBIJENE PEVAČICE! Porukom koja slama srca, rasplakala celu Srbiju! Ovo bi bio Jelenin važan dan!

Najokoreliji ubica koji je hodao Srbijom izlazi iz Zabele?!

Sretko Kalinić (45), zvani Zver i Beli, koji je osuđen na 30 godina zbog ubistva srpskog premijera Zorana Đinđića i zločina zemunskog klana, traži od Suda za ljudska prava u Strazburu da ukine presudu i oslobodi ga krivice, saznaje "Alo!".

Ipak, sve okolnosti nesreće utvrdiće istraga.

Bonus video

Snimak autoputa Miloš Veliki dronom

Let's block ads! (Why?)



2019-08-30 10:56:00Z
https://www.alo.rs/vesti/hronika/pronaden-jeziv-trag-koji-otkriva-uzrok-stravicne-nesrece-kod-alibunara-foto/249480/vest

Прочитајте даље >>>>


No comments:

Post a Comment