Pages

Wednesday, December 4, 2019

Obradović: Jedina tema razgovora sa predstavnicima EP - pomeranje datuma izbora - N1 Info

Obradović: Jedina tema razgovora sa predstavnicima EP - pomeranje datuma izbora - N1 Info

Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je da je jedina tema razgovora sa predstavnicima Evropskog parlamenta (EP) bilo pomeranje datuma izbora.

Obradović je, u pisanoj izjavi, istakao da je pomeranje izbora potrebno s obzirom da su svi rokovi istekli i da apsolutno ne postoje uslovi za slobodne i poštene izbore u martu iduće godine, kao i da je deo opozicije već nekoliko meseci u kampanji bojkota tih lažnih izbora.

"Sada je sve u rukama delegacije EP koja sledeće nedelje dolazi u Srbiju. Ako oni kažu da nema uslova za demokratske izbore - tek onda će uslediti pravi pregovori između vlasti i opozicije, i biti prekinuta ova pregovaračka farsa u Skupštini pod posredovanjem Maje Gojković", naveo je on.

Prema mišljenju Obradovića, ako predstavnici EP kažu da je sve u redu i da je vlast unapredila uslove za izbore - to znači da su između Aleksandra Vučića i demokratije izabrali Vučića.

"Plašim se da će tada i najveći zaljubljenici u EU u Srbiji biti razočarani jer će srpska demokratija biti žrtvovana radi interesne saradnje Brisela sa Vučićem. To neće doneti ništa novo i dobro već samo dodatno usložnjavanje političke krize", smatra Obradović.

Let's block ads! (Why?)



2019-12-04 07:52:00Z
https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMidGh0dHA6Ly9ycy5uMWluZm8uY29tL1Zlc3RpL2E1NDk0MDgvT2JyYWRvdmljLUplZGluYS10ZW1hLXJhemdvdm9yYS1zYS1wcmVkc3Rhdm5pY2ltYS1FUC1wb21lcmFuamUtZGF0dW1hLWl6Ym9yYS5odG1s0gEA?oc=5

Прочитајте даље >>>>


No comments:

Post a Comment